Uzaktan Eğitim Danışmanlık Şirketi
Uzaktan Eğitim Danışmanlık Şirketi olarak sektörün ihtiyaç duyduğu cihaz ve ekipmanları sağlıyoruz. Uzaktan eğitim yazılımları ile eğitim kurumlarına, şirketlere hizmet vermekteyiz. İnsanların bir araya gelmesinin mümkün olmadığı ya da çok zor olduğu bir durumda insanları bir araya getirip sanal sınıf ortamı oluşturan sistem özellikle şu koronavirüs vakasının yaşanmasından sonra büyük önem kazandı.
Uzaktan eğitim uygulaması ile belirli fiziksel bir ortamda bulunma zorunluluğu olmaksızın eğitim yapmaya imkan tanır. Uzaktan eğitimler uzaktan eğitim yazılımları ile sağlanır. Böylece kişiler zaman sıkıntısı yüzünden alamadığı eğitimi uzaktan eğitimle alma imkanına kavuşur. Bu sistem ile öğrenciler istediği saatte almak istedikleri dersi alabilir. Dersleri canlı olarak izleyebilir, dersle ilgili akıllarına takılan soruları sorabilir. Öğretmen, öğrenci etkileşimi tıpkı normal bir sınıf gibi yüksek düzeyde gerçekleşir. Büyük şirketler ve alt bayisi olan firmalar çalışanlarına mesleki eğitim vermek için uzaktan eğitim sistemini kullanır. Geniş bant genişliğine sahip sistem ile videolar takılmadan izlenir. Video programında dosya ve veri paylaşımı yapılır.
Uzaktan eğitim danışmanlık hizmeti veren ve yazılım tasarlayan firmamız uzaktan eğitim sisteminin ihtiyaç duyduğu yazılım programları üretmektedir. Sitemize ulaşmak ürün ve hizmetlerimizi incelemek için hemen siz de E-uzaktan.com bağlantı adresinden web sitemize ulaşabilirsiniz. Uzaktan eğitim nedir, uzaktan eğitimin faydaları nelerdir, uzaktan eğitim için hangi yazılım şirketini seçmeli, uzaktan eğitim yazılımları nasıl çalışır, kullanımı nasıldır, sanal sınıf ortamı nasıl oluşturulur, toplantı ve davetleri online olarak nasıl düzenlersiniz gibi tüm sorularınızın cevaplarını web sitemizde bulabilirsiniz.
Uzaktan eğitim danışmanlık hizmeti veren firmamıza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz. Firmanızın ihtiyacı olan uzaktan eğitim yazılımlarını firmamızdan temin edebilirsiniz. Yazılım programlarımız yenilikçi ve dinamik bir yapıya sahiptir. Belli zaman aralıklarında güncellenen yazılım programlarımızı bir defa satın aldıktan sonra diğer bütün güncellemeler ücretsiz olarak size aktarılır. Ürünler ve hizmetler hakkında detaylı bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz. Bize ulaşmak için aşağıdaki iletişim kanalını kullanabilirsiniz.
Telefon numaraları: 0850 255 06 46 - 0543 268 46 06
Web: E-uzaktan.com
Adresimiz: Ayvalı Mahallesi Süleymaniye Caddesi 39/A Keçiören - Ankara
Mail:
info@e-uzaktan.comPazartesi-Cumartesi: 09:00-19:00 Pazar: Kapalı
https://www.e-uzaktan.com